Prethodna savjetovanja

 

19.10.2018.

Putem EOJN Republike Hrvatske objavljeno je javno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, a za usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za RCGO Orlovnjak. Osim dokumentacije o nabavi, objavljeni su i projektni zadaci za sve tri grupe predmeta nabave kao i troškovnici za opisane usluge. Javno savjetovanje otvoreno je do 31.10.2018. g.  

 

02.11.2018.

Na objavljeno javno savjetovanje koje je završeno s danom 31.10.2018. pristigla je samo jedna primjedba koja se odnosila na utvrđene uvjete stručnjaka za javnu nabavu.

 

10.01.2019.

Putem EOJN Republike Hrvatske objavljeno je izvješće o prethodno objavljenom javnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, a za usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za RCGO Orlovnjak.

 

Putem EOJN Republike Hrvatske objavljeno je drugo javno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, a za usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za RCGO Orlovnjak. Osim dokumentacije o nabavi, objavljeni su i projektni zadaci za sve tri grupe predmeta nabave kao i troškovnici za opisane usluge. Javno savjetovanje otvoreno je do 18.01.2019. g. 

Please publish modules in offcanvas position.